4 Aralık 2016 Pazar

Hafta sonunu nasil degerlendirmeliyiz sorusuna geçmeden öncelikle HAYIRLI BİR HAFTA SONU DİLERIM .

Sevgili kardeşlerim , hafta sonu bizler için ve memur vb çalişan anne,baba,hala ,teyze onlarinda dinlenmeleri için birer veli nimetleridir.Tabiki bu hafta sonunu evde çoçuklari ile degerlebdirmesi önemlidir ama o koca 24 saatide boş vakit olarak degerlendirmemelidirde , bu 24 saati veren ve sonsuz nimet sahibi ve bizi yaraticimiz Allah cc. unutmamalidir.

Sevgili dostlar size bir kişi 24 altin hediye etse ve sizden geriye 1 altini veya 2 altini geri istese vermezmisiniz elbette verirsiniz çünkü kalan 23 22 altin yine sizindir ayni şekilde Allah cc. bizlere 24 altin degerinde 24 saat hediye etmiş yine bizlerden onu 1,2 saat onu anmamizi ona ibadet etmemizi istemiştir .

Değerli Kardeşim bizlerde hafta sonunu evde veya dişarida vakit geçirirken Allah cc. unutmamak en azindan 5 vakit namazi cemaat ile birlikte kilmayaya dikkat etmeli ayni şekilde kurani Kerim okumayi biliyo isek okumali bilmiyor isek onu biran önce öğrenmeye çalişmaliyiz Tabiki önemli bir not vakit namazlara gider iken çoçuklarimizi UNUTMAMAK ZORUNDAYIZ çünkü onlar bu dinin mirasçilari onlar bu neslin birer Fatihleri birer Yavuzlari ..

Yunus Emre Külte 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder